شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

روسیه بزرگترین تامین کننده نفت چین شد

روسیه با افزایش صادرات و فروش نفت خام خود به چین توانسته جایگزین عربستان به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت خام چین شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از رویترز، روسیه با افزایش صادرات و فروش نفت خام خود به چین توانسته به بزرگترین تأمین کننده نفت خام چین تبدیل شود.

براساس جدیدترین آمار، دولت چین ۵۵ درصد بیشتر نسبت به سال گذشته میلادی از روسیه نفت خریداری کرده است و در حال حاضر روسیه جایگزین عربستان در فروش نفت به چین شده است.

گمرک چین در این ارتباط اعلام کرده که واردات نفت از روسیه در مجموع نزدیک به ۸.۴۲ میلیون تن بوده است و این نشان می‌دهد که روسیه حتی در شرایط تحریم‌های گسترده کشور‌های غربی و آمریکا موفق به فروش و صادرات نفت خود شده است.

کارشناسان معتقدند تحریم‌های اتحادیه اروپا بر واردات نفت از روسیه (که فشار عرضه در بازار‌ها و قیمت نفت را افزایش می‌دهد)، تأثیر مورد انتظار بر اقتصاد مسکو را نداشته است.

اگرچه اتحادیه اروپا که حدود ۲۵ درصد نفت مصرفی خود را از روسیه وارد می‌کند، با این تحریم‌ها قصد دارد اقتصاد روسیه را هدف قرار دهد، اما داده‌ها نشان می‌دهند که این هدف در نقطه‌ای که امروز به آن رسیده، موفق نبوده است.

بر اساس گزارش ماه می‌آژانس بین المللی انرژی از بازار نفت، درآمد ماهانه نفت روسیه از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۰ درصد افزایش یافته و به ۲۰ میلیارد دلار رسیده است. کشور‌های اتحادیه اروپا هم بیشترین سهم را از صادرات نفت روسیه داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، علی‌رغم تحریم‌های فعلی، صادرات نفت روسیه در ماه آوریل ۶۲۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته و به ۸.۱ میلیون بشکه در روز رسید.

آموس هوچستاین، نماینده امنیت انرژی ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه هفته گذشته در سخنرانی خود در نشست همکاری امنیتی اروپا و منطقه گفت: افزایش قیمت جهانی نفت تأثیر تحریم‌های اتحادیه اروپا بر درآمد نفت روسیه را محدود کرد و حتی درآمد روسیه از سوخت‌های فسیلی نیز نسبت به قبل از جنگ افزایش یافت./مهر

ارسال نظر